Avilys (Restoranas)

Adresas: Vilniaus g. 34, Kaunas, LT-44287

Telefonas: (37)203476

www: www.avilys.lt

El. paštas:



Naujienos/Akcijos/Renginiai


Dienos pietūs

Pietų metas: 12:00 - 15:00

Pietų kaina: 12.00 Lt



Dienos sriuba + dienos karštasis patiekalas (galimybė rinktis iš dviejų) + vandens taurė su ledu ir citrina.
Darbo laikas

Pirmadienis

12:00 - 24:00

Antradienis

12:00 - 24:00

Trečiadienis

12:00 - 24:00

Ketvirtadienis

12:00 - 24:00

Penktadienis

12:00 - 02:00

Šeštadienis

12:00 - 02:00

Sekmadienis

12:00 - 24:00



Aprašymas

Atsinaujinęs unikalus restoranas – alaus darykla „Avilys“ kviečia Jus jaukiai, maloniai ir originaliai praleisti laiką. „Avilyje“ viskas kitaip. Muzika, interjeras, patiekalai, aptarnavimas... Atsižvelgiant į Jūsų poreikius, dabar galime pasiūlyti net 5 restorano sales!

2000 m. XVIII a. menančiuose senamiesčio rūsiuose įkurtos 2 restorano salės sužavės viduramžiais ir jaukumu dvelkiančia aplinka.

Nuo 2009 m., kviečiame į pirmąjį restorano aukštą, kur galime Jums pasiūlyti restorano, banketinę ir VIP sales. Gyvų gėlių pripildytoje originalioje aplinkoje pasijusite kaip namuose.

Šiltu metų laiku tikrai nepraeisite pro mūsų patogią ir jaukią lauko terasą. Žvarbesniais vakarais sušilti padės terasos šildytuvai bei raudonieji pledai.

Kauno „Avilys“ buvo bene pirmasis restoranas Lietuvoje, lankytojams pasiūlęs stebėti alaus gamybos procesą. Čia pat, restorano rūsio salėje, dideliuose katiluose verdamas išskirtinis – nefiltruotas, „gyvas“, be dirbtinės angliarūgštės firminis alus - „Avilio“ šviesusis ir „Medaus“ pusšviesis. Mūsų gaminamas alus yra aukščiausios kokybės Premium klasės alus, apdovanotas Lietuvos pramoninkų konfederacijos 2001-jų metų konkurso „Lietuvos metų gaminys“ diplomu. Esame tikri, kad jūs tikrai susižavėsite ir pamėgsite ypatingąjį „Medaus“ alų, kurio gamyba remiasi tradicija ir originalumu. Rekomenduojame pasimėgauti ne tik alumi bei alaus kokteiliais, bet ir Avilyje gaminamais išskirtiniais ir unikaliu skoniu pasižyminčiais patiekalais su alumis, medumi, apynių sviestu. Liksite nustebinti paragavę mūsų jau legenda tapusių patiekalų – alaus sriubos, rūkytos karkos. O kur dar tokie garsieji firminiai alaus „palydovai“ kaip Maxi rinkinys prie alaus, kepti vištos sparneliai, įdarytos slyvos... Neįtikėtina, bet alaus šliukštelima net į restorane gaminamus ledus.

Atvykę su draugų kompanija tikrai nepraleisite progos užsisakyti alaus bokštą. Jei trokštate žinių, pas mus galite apžiūrėti alaus bokalų kolekciją iš viso pasaulio. Čia rasite patį mažiausią auksinį bokaliuką, kuris pateko į Lietuvos rekordų knygą – jo talpa vos 0,15 mililitrų, o svoris – 1,435 gramo.

Mūsų firminio alaus galima įsigyti didelėse stiklinėse talpose.

Jūsų vakarą galime padaryti išskirtiniu pasiūlę pažintinę ekskursijas po alaus daryklą bei alaus degustaciją. Netradiciškai praleisti vakarus galite ir „Avilio“ organizuojamuose klasikinės muzikos bei šokių vakaruose. Taip pat įvairiausioms progoms galime surengti išskirtinį banketą ir furšetą mūsų restorane ar bet kurioje kitoje Jūsų norimoje vietoje. „Avilio“ darbuotojai, turintys didelę banketų organizavimo patirtį, ne tik pasiūlys Jums priimtinausią meniu, bet ir draugiškai patars, pasiūlys idėjų. Patikėję mums savo šventę liksite maloniai nustebinti. Nuomojame sales verslo pietums ar vakarienei, konferencijoms. Juridiniams asmenims suteikiame maitinimo paslaugas pagal sutartis, organizuojame maitinimo paslaugas įmonių padalinių atidarymams, įmonės gimtadieniams, darbuotojų apdovanojimams, ypatingą dėmesį skiriame kalėdiniams banketams ir įmonių VIP klientams, kuriems turime paruošę specialų banketinį meniu.



Virtuvės
  • Europietiška
  • Lietuvių


Paslaugos
  • Kondicionierius
  • Lauko staliukai
  • Maistas išsinešimui
  • Pobuvių salės
  • Posėdžių salė su projektoriumi ir ekranu
  • Televizorius
  • Užsakomieji vakarai